Povrat robe i garancija

U našoj internetskoj trgovini imate mogućnost vratiti kupljenu robu u roku od 15 dana. Sva roba koju prodajemo također pokriva dvogodišnje jamstvo.

Što to točno znači?
Sva roba koju ste kupili kod nas može se odmotati kod kuće, normalno koristiti i testirati 15 dana. Ako vam kupljena roba ne odgovara, možete ih vratiti u bilo kojem trenutku prije isteka 15 dana od njihove dostave. S naše strane, vaša će narudžba biti otkazana i vratit ćemo vam otkupnu cijenu robe u cijelosti, uključujući cijenu prijevoza i plaćanja. Ako se na robi pojave oštećenja tijekom njezinog dvogodišnjeg jamstva, isporučit ćemo zamjenski proizvod ili organizirati popravak originalnog proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Što moram učiniti ako želim vratiti robu?
Najlakši način za rješavanje povrata ili zahtjeva je korištenje usluge Tercio Asistent, gdje možete unijeti sve potrebne podatke i odabrati između vraćanja robe na jedno od odabranih mjesta isporuke ili slanja na našu adresu za dostavu.

Ima li još nečega na što treba paziti?
Molimo vas da robu zaštitite od oštećenja tijekom 15-dnevnog razdoblja, tako da se nakon njezine vraćanja neće oštetiti ili obezvrijediti više nego što odgovara uobičajenom habanju tijekom njezine uporabe. Pri povratku treba voditi računa da se roba vrati, uključujući sve dijelove i dijelove koji su bili dio originalne ambalaže. Roba se također mora vratiti u originalnom pakiranju.

Trebate više informacija?
Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se s povjerenjem i rado ćemo vam pružiti sve dodatne informacije.